Desert impletita cu branza si mere

de MotanLaOale in Prajituri, 8 Iun 2020 | 799 vizualizari

 

Inspirat de Rocsi. Foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 270 g aluat foietaj proaspat
  • UMPLUTURA DE MERE
  • 500 g mere
  • 80 g zahar
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1/2 amestec pentru placinta de mere
  • 1 lingurita amidon alimentar
  • UMPLUTURA DE BRANZA
  • 200 g branza de vaci
  • 60 g zahar
  • 1 ou
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • un galbenus pentru uns
  • zahar pudra pentru ornat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert impletita cu branza si mere:

Merele se curata de coaja si se taie cuburi potrivite.


Se pun intr-o cratita cu zaharul si se calesc 5 minute, amestecand.


Se pune scortisoara si condimentul pentru placinta si se mai caleste 5 minute, amestecand.


Se pune amidonul diluat in 2 linguri de apa, se lasa 1 minut amestecand si se lasa la racit.


Intr-un castron se amesteca branza, zaharul, oul si zaharul vanilat.


Se intinde foaia pe blatul de lucru si se netezsste cu sucitorul.


Se imparte in trei din ochi si partile laterale se taie fasii.


Se pune pe mijloc umplutura de branza si de mere.


Se inchide capatul si se impletesc fasiile una din dreapta, una din stanga pana se termina.


Se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se unge cu galbenus de ou.


Se introduce in cuptrul preincalzit la 180 grade pentru 30-35 minute.


Cand este rumenita frumos se scoate din cuptor si se lasa la racit acoperita cu un prosop gros.


Se feliaza rece si se poate presara cu zahar pudra.


Pofta Buna!


Daca ti-a placut reteta noastra "Desert impletita cu branza si mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

MotanLaOale 1

12.06.2020, 23:03

Multumesc

Ancutsa 1

25.07.2020, 12:42

MotanLaOale 1

25.07.2020, 19:23

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

5498 puncte

Panacris

4570 puncte

mirela0911

2459 puncte

 Adi

2000 puncte

mihaelar63

1874 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Miel cu rosii si spanac
  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Vatruski - reteta traditional ruseasca de bascute cu branza