Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!
citeste mai mult
Inghetata nu este inghetata daca nu e pe bat. Asa zice mica mea printesa.
Atunci, sa fie pe bat!
Mai ai nevoie de un set pentru inghetata pe bat
Smantana o bati cu mixerul impreuna cu zaharul vanilat, la viteza medie ( treapta 3), timp de 1 minut, pana cand devine spumoasa.
Adaugi ciocolata rasa ( cat vrei tu) si omogenizezi cu o spatula.
Umezesti formele pentru inghetata si le umpli cu crema. Din cand in cand, le bati de masa pentru a se aseza mai bine crema.
Infigi betele si dai la congelator pentru 2 ore.
Cand vrei sa servesti inghetata, uzi formele cu apa calduta si tragi de bat.
Sa aveti pofta!
1
nu uita sa uzi formele inainte de a le umple si nici sa le bati de masa! Altfel risti sa nu poti scoate inghetatele din forma si sa se rupa.
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!
citeste mai mult