Desert inghetata straciatella pe bat

de amalia01 in Dulciuri, 24 Iul 2017 | 1750 vizualizari

 

Inghetata nu este inghetata daca nu e pe bat. Asa zice mica mea printesa.
Atunci, sa fie pe bat!

 

INGREDIENTE

  • 3 lg smantana 25%
  • 2 plicuri zahar vanilat Dr. Oetker
  • ciocolata Nestle Dessert Noir

Mai ai nevoie de un set pentru inghetata pe bat

Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert inghetata straciatella pe bat:

Smantana o bati cu mixerul impreuna cu zaharul vanilat, la viteza medie ( treapta 3), timp de 1 minut, pana cand devine spumoasa.

Adaugi ciocolata rasa ( cat vrei tu) si omogenizezi cu o spatula.

Umezesti formele pentru inghetata si le umpli cu crema. Din cand in cand, le bati de masa pentru a se aseza mai bine crema.

Infigi betele si dai la congelator pentru 2 ore.

Cand vrei sa servesti inghetata, uzi formele cu apa calduta si tragi de bat.

Sa aveti pofta!

 

TIPS-URI

1

nu uita sa uzi formele inainte de a le umple si nici sa le bati de masa! Altfel risti sa nu poti scoate inghetatele din forma si sa se rupa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert inghetata straciatella pe bat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura insiropata, cu ciocolata si crema de ricotta