Desert inghetata straciatella pe bat

de amalia01 in Dulciuri, 24 Iul 2017 | 240 vizualizari

 

Inghetata nu este inghetata daca nu e pe bat. Asa zice mica mea printesa.
Atunci, sa fie pe bat!

 

INGREDIENTE

  • 3 lg smantana 25%
  • 2 plicuri zahar vanilat Dr. Oetker
  • ciocolata Nestle Dessert Noir

Mai ai nevoie de un set pentru inghetata pe bat

Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert inghetata straciatella pe bat:

Smantana o bati cu mixerul impreuna cu zaharul vanilat, la viteza medie ( treapta 3), timp de 1 minut, pana cand devine spumoasa.


Adaugi ciocolata rasa ( cat vrei tu) si omogenizezi cu o spatula.


Umezesti formele pentru inghetata si le umpli cu crema. Din cand in cand, le bati de masa pentru a se aseza mai bine crema.


Infigi betele si dai la congelator pentru 2 ore.


Cand vrei sa servesti inghetata, uzi formele cu apa calduta si tragi de bat.


Sa aveti pofta!



 

TIPS-URI

1

nu uita sa uzi formele inainte de a le umple si nici sa le bati de masa! Altfel risti sa nu poti scoate inghetatele din forma si sa se rupa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert inghetata straciatella pe bat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Rocsi 1

25.07.2017, 20:57

dantes 1

26.07.2017, 12:31

Delicioasa!

noiinbucatarie 1

26.07.2017, 18:11

Super!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Desert tort Maresal Joffre