Desert inghetata straciatella pe bat

de amalia01 in Dulciuri, 24 Iul 2017 | 1713 vizualizari

 

Inghetata nu este inghetata daca nu e pe bat. Asa zice mica mea printesa.
Atunci, sa fie pe bat!

 

INGREDIENTE

  • 3 lg smantana 25%
  • 2 plicuri zahar vanilat Dr. Oetker
  • ciocolata Nestle Dessert Noir

Mai ai nevoie de un set pentru inghetata pe bat

Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert inghetata straciatella pe bat:

Smantana o bati cu mixerul impreuna cu zaharul vanilat, la viteza medie ( treapta 3), timp de 1 minut, pana cand devine spumoasa.

Adaugi ciocolata rasa ( cat vrei tu) si omogenizezi cu o spatula.

Umezesti formele pentru inghetata si le umpli cu crema. Din cand in cand, le bati de masa pentru a se aseza mai bine crema.

Infigi betele si dai la congelator pentru 2 ore.

Cand vrei sa servesti inghetata, uzi formele cu apa calduta si tragi de bat.

Sa aveti pofta!

 

TIPS-URI

1

nu uita sa uzi formele inainte de a le umple si nici sa le bati de masa! Altfel risti sa nu poti scoate inghetatele din forma si sa se rupa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert inghetata straciatella pe bat" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu branza si ananas