Desert la pahar (2)

de laura_n in Prajituri, 22 Iun 2012 | 3683 vizualizari

 

Lansez o trilogie a desertului la pahar. :))) Azi, pe ecrane...desert la pahar 2

 

INGREDIENTE

  • 50 gr biscuiti cu cacao
  • crema de branza indulcita cu zahar pudra
  • crema de cioco
  • zmeura
  • 1 banana
  • o mana de migdale
  • patratele de cioco cu menta
  • 50 ml lichior Pina Colada
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert la pahar (2):

Biscuitii se rup bucatele si se asaza la baza paharului. (ca sa nu spun...pe fundul)

Apoi asezam doua linguri de crema de branza, cat sa inundam putin biscuitii. Apoi punem cu generozitate zmeura, apoi o lingura de crema de ciocolata. Taiem banana felii si o asezam peste crema de ciocolata. Mai punem vreo doua linguri de crema de branza si peste punem cateva migdale si la sfarsit punem o zmeurica si un patratel de cioco cu menta. Turnam putin lichior spre marginea paharului.

Dam la congelator pt vreo jumatate de ora si apoi ne asezam intr-un sezlong cu umbrela si savuram acest desert.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert la pahar (2)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Mihaela11_jo 1

24.06.2012, 07:52

Mmmmmmmmmmmmmmm ce de arome

laura_n 1

24.06.2012, 10:09

Simo, se face asa de usor,incat pregatesc un pahar proaspat pt tine

laura_n 1

24.06.2012, 10:09

Multumesc, Mihaela!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Peste prajit cu sos de smantana
  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
RETETA RECOMANDATA
Desert la pahar ” Vanilla – Cappuccino”