Desert la pahar

de Krystal in Dulciuri, 26 Sep 2015 | 2454 vizualizari

 

Este un desert racoritor si delicios.

 

INGREDIENTE

  • 5 piscoturi ( 1 pentru fiecare pahar )
  • 1 plic de crema pentru prajituri de fructe de padure
  • 2 piersici mari
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert la pahar:

Se taie bucatele piscoturile si se pun pe fundul paharului.

Se prepara crema pentru prajituri si se amesteca cu persicile taiate cubulete mici.

Apoi si pune peste piscoturile in pahare si se da la rece in frigider.

Se serveste rece ca desert.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert la pahar" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert la pahar cu cus-cus si gutui