Desert la pahar cu dovleac si frisca

de Oana in Retete Montare D’oro, 27 Noi 2018 | 998 vizualizari

 

Pentru acest desert super rapid am folosit frisca vegetala Montare D'Oro.

 

INGREDIENTE

  • 100 g biscuiti de cacao tip oreo
  • 200 g piure de dovleac indulcit
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • 200 g frisca lichida
  • 1 lingurta esenta de vanilie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert la pahar cu dovleac si frisca:

Marunteste biscuitii la robot, amesteca piureul de dovleac cu scortisoara si mixeaza frisca lichida cu vanilie.


Pregateste doua pahare de desert si pune in fiecare cate un strat de biscuiti, piure de dovleac, frisca si repeta apoi straturile. Decoreaza cu frisca, sortisoara si biscuiti.


Pune la rece cel putin o ora inainte de servire.


Si gata, se face imediat!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert la pahar cu dovleac si frisca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Rocsi 1

28.11.2018, 19:20

dantes 1

02.12.2018, 09:17

Ancutsa 1

04.12.2018, 14:42

Ce bine arata!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4153 puncte

mihaelar63

3228 puncte

mirela0911

3166 puncte

 Adi

3000 puncte

Constelatialeu

2333 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort cu crema de ciocolata si crema de lapte cu visine