Desert la pahar, de post

de simona72 in Dulciuri, 19 Apr 2013 | 8897 vizualizari

 

S-a anuntat mama ca vine pe la noi in vizita si cum nu vine niciodata cu mina goala iar eu ma consider o gazda primitoare, am facut ceva de dulce de post pt ea.....

 

INGREDIENTE

  • 500 ml lapte de soia Inedit
  • 1 plic budinca vanilie
  • 4 linguri de zahar
  • 100 gr biscuiti simpli de post
  • amestec de fructe de padure congelate
  • 3 lingurite sirop de visine
  • 3 lingurite jeleu de zmeura

pt decor:

  • 3 feliute de limeta
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert la pahar, de post:

Punem 400 ml lapte pe foc impreuna cu zaharul, iar in 100 ml lapte de soia dizolvam budinca. Cind laptele incepe sa fiarba adaugam budinca dizolvata, amestecam pina fierbe si se ingroasa budinca. Biscuitii ii zdrobim cu sucitorul sau la robot si incepem asamblarea in pahare.

Punem 2 linguri de biscuiti pe fundul paharului, 2-3 linguri budinca, fructe de padure, iar biscuiti,budinca si fructe de padure. In fiecare pahar, peste fructe punem cite o lingurita de sirop si jeleu de zmeura, iar pe marginea paharului decoram cu o feliuta de limeta.Dam la frigider pt 30 minute,apoi servim.

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert la pahar, de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tort de biscuiti, de post