Desert la pahar, de post

de simona72 in Dulciuri, 19 Apr 2013 | 5433 vizualizari

 

S-a anuntat mama ca vine pe la noi in vizita si cum nu vine niciodata cu mina goala iar eu ma consider o gazda primitoare, am facut ceva de dulce de post pt ea.....

 

INGREDIENTE

  • 500 ml lapte de soia Inedit
  • 1 plic budinca vanilie
  • 4 linguri de zahar
  • 100 gr biscuiti simpli de post
  • amestec de fructe de padure congelate
  • 3 lingurite sirop de visine
  • 3 lingurite jeleu de zmeura

pt decor:

  • 3 feliute de limeta
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert la pahar, de post:

Punem 400 ml lapte pe foc impreuna cu zaharul, iar in 100 ml lapte de soia dizolvam budinca. Cind laptele incepe sa fiarba adaugam budinca dizolvata, amestecam pina fierbe si se ingroasa budinca. Biscuitii ii zdrobim cu sucitorul sau la robot si incepem asamblarea in pahare.


Punem 2 linguri de biscuiti pe fundul paharului, 2-3 linguri budinca, fructe de padure, iar biscuiti,budinca si fructe de padure. In fiecare pahar, peste fructe punem cite o lingurita de sirop si jeleu de zmeura, iar pe marginea paharului decoram cu o feliuta de limeta.Dam la frigider pt 30 minute,apoi servim.


Pofta buna!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert la pahar, de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

RuxyRux 1

19.04.2013, 22:53

Super!

Bya Ralu 1

20.05.2013, 14:31

foarte bun

reisnaor_2006 1

12.03.2014, 13:09

delicios

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Cornulete de post