Desert mini cheescake cu jeleu de capsuni

de indrea_ms in Bucataras in oras, 2 Aug 2020 | 83 vizualizari

 

Retete de vara: cheescake cu capsuni

 

INGREDIENTE

Portii: -
Timp de preparare: -

MOD DE PREPARARE RETETA Desert mini cheescake cu jeleu de capsuni:

Mai intai am facut jeleul de capsuni. Am taiat capsunile bucati mai mici si le-am pus pe foc impreuna cu 120 gr. zahar si 100 ml apa. Le-am fiert circa 20 minute pana s-au facut ca o dulceata mai moale.


Amidonul (o lingurita si jumatate) l-am dizolvat intr-o cana in care am pus o lingura si jumatate de apa si l-am adaugat la capsuni. Am mai pus oala pe foc pana s-a ingrosat compozitia, dupa care am oprit focul si am lasat sa se raceasca. In acest timp in care am pregatit cheesecake-urile astfel:


Am amestecat intr-un vas crema de branza, iaurtul, o lingura de zahar si esenta de vanilie.


Am separat galbenusurile de albusuri si am adaugat galbenusurile la compozitia de branza.


Am omogenizat, apoi am impartit compozitia rezultata in 2 vase. Intr-unul din vase am adaugat jeleu de capsuni, avand grija sa pastrez 2 linguri pentru ornat la final.


Albusurile le-am batut spuma cu o lingura de zahar si am adaugat jumatate la compozitia cu jeleu, jumatate la cea simpla.


Am pregatit forma de briose si am inceput sa pun din compozitie in forma in care am pus hartie speciala pentru briose.


Prima data am pus din compozitia cu jeleu, apoi din cea alba, simpla, pana aproape de marginea de sus a formei.


Am dat tava la cuptor pentru 40-45 de minute.


Dupa ce s-au copt, le-am uns cu jeleu de capsuni si le-am ornat cu coacaze rosii si flori albe din napolitana.


Daca ti-a placut reteta noastra "Desert mini cheescake cu jeleu de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 32 %
219.99 lei
149.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

Rocsi 1

03.08.2020, 20:09

Panacris 1

04.08.2020, 09:02

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5992 puncte

Panacris

5442 puncte

RODIMUR

4040 puncte

Rocsi

3926 puncte

Bya Ralu

2775 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Papricas de pui
  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiti din faina de alac parfumati cu lavandă

ieri la 21:47

Tarta cu foietaj, pui si dovlecel

de Rocsi 9

pe 16.09 la 21:31

RETETA RECOMANDATA
Rosii uscate la soare