Desert rulou fara coacere

de MonicaGR in Bucataras in oras, 28 Sep 2021 | 344 vizualizari

 

Arata spectaculos si este si gustoasa si hranitoare. Chiar daca este destul de solicitanta reteta, aceasta merita tot efortul.

 

INGREDIENTE

Portii: -
Timp de preparare: -

MOD DE PREPARARE RETETA Desert rulou fara coacere:

Se pun mierea si zaharul pe aragaz la foc mic si amestecam pana cand se topeste zaharul. Adaugam untul si mai fierbem 4 minute.

Toate nuciferele se pun intr-o tavita si se coc la cuptor 5 minute, agitand din cand in cand tava. Rasturnam caramelul pe o hartie de copt unsa cu ulei si punem nucile coapte peste sos, rulam si dam la frigider.

Susanul se prajeste un minut in tigaie, la foc mic, amestecand continuu. Amestecam mierea, zaharul si zeama de lamaie pana cand se topeste zaharul. Adaugam susanul si amestecam. Ungem doua hartii de copt cu ulei si intindem susanul intre aceste doua hartii cu ajutorul facaletului. Scoatem rulada din frigider, o asezam peste foaia de susan si le rulam impreuna.Pentru invelisul de cocos, amestecam bine nuca de cocos si untul. Adaugam crema de cocos (care este deasupra unei conserve de lapte de cocos- partea solida) si mierea. Amestecam totul ca pe o coca, apoi o intindem la fel ca invelisul de susan, intre 2 hartii de copt unse cu ulei. Se scoate rulada din frigider, se asaza peste stratul de cocos si se ruleaza din nou. Se da din nou la rece, apoi se poate felia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert rulou fara coacere" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Macrou la cuptor

de Ksenya 5

ieri la 10:12

Conopida cu Oua si Patrunjel

de Anett 1

pe 02.12 la 18:09

Musaca cu ciuperci de post

de Rocsi 9

pe 01.12 la 20:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9443 puncte

katty

7006 puncte

Rocsi

4976 puncte

Constelatialeu

2098 puncte

 Adi

2000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu mere
  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

  • 01

    MI

  • 02

    J

  • 03

    V

  • 04

    S

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Macrou la cuptor

de Ksenya 5

ieri la 10:12

Conopida cu Oua si Patrunjel

de Anett 1

pe 02.12 la 18:09

Musaca cu ciuperci de post

de Rocsi 9

pe 01.12 la 20:48

RETETA RECOMANDATA
Desert negresa de post (multicooker 5 in 1 digital 5.6 l CrockPot )