Desert mini-checuri umede cu cacao, nuci si alune de padure (de post)

de Andra_Constantinescu in Prajituri, 16 Oct 2018 | 2834 vizualizari

 

Toamna trebuie sa ne gandim, cu siguranta, si la nuci si la alune de padure.
Pentru aceasta reteta m-am inspirat de la Rita Ilies
https://www.bucataras.ro/retete/chec-umed-cu-nuci-si-alune-la-slow-cooker-crockpot-76645.html . Am schimbat cantitatile la unele ingrediente, am pus alune de padure in loc de arahide, am adaugat esenta de rom si nu am mai uns checurile cu dulceata...si in loc de un chec la Slow Cooker Crock-Pot, am facut 4 mini-checuri la cuptorul obisnuit, neavand aparatul respectiv.

 

INGREDIENTE

  • 100 g zahar
  • 1 praf de sare
  • esenta de rom
  • 100 ml apa minerala
  • 100 ml ulei
  • 30 g cacao
  • 150 g faina
  • 5 g praf de copt
  • 50 g miez de nuca
  • 50 g alune de padure
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert mini-checuri umede cu cacao, nuci si alune de padure (de post):

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. 

Intr-un castron se pun zaharul, sarea, esenta de rom, apa minerala, uleiul, cacaua, faina si praful de copt si se mixeaza. Se incorporeaza miezul de nuca si alunele de padure.

Intr-o tava se aseaza forme din carton pentru mini-checuri si se umplu, lasand si loc pentru ca acestea sa creasca.

Se introduce tava la cuptor pana cand mini-checurile trec de testul scobitorii.

Optional, mini-checurile se pot unge cu dulceata.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert mini-checuri umede cu cacao, nuci si alune de padure (de post)" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura marmorata cu branza si visine