Desert minitarte cu mere

de MotanLaOale in Prajituri, 8 Mar 2017 | 976 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj (400g)
  • 1 kg mere
  • 150 g zahar
  • scortisoara
  • zahar brun pentru decor
  • 1 galbenus de ou pentru uns
Portii: 9
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert minitarte cu mere:

Aluatul se lasa la decongelat.


Merele se curata de coaja si se rad pe razatoarea mare. Se pun la calit intr-o cratita, cu zaharul, pana scade toata zeama 25-30 minute.


Se amesteca scortisoara dupa gust si se lasa la racit.


Foaia de aluat se taie in patrate potrivite fata de marimea tavii de briose (la mine 9 patrate).


Tava de briose se unge cu ulei si se aranjeaza bucatile de aluat in fiecare locas. Se pune amestecul de mare in fiecare locas si se indoaie colturile de aluat peste. Se unge cu galbenus de ou si se presara cu zahar brun.


Se introduce in cuptorul preincalzit, pentru 35-40 de minute, pana se rumenesc frumos.


Se lasa sa se raceasca in forma. Se scot cu atentie si se pun pe un platou.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert minitarte cu mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

kytz 1

10.03.2017, 10:42

Ina 1

10.03.2017, 21:38

ce bune

MotanLaOale 1

10.03.2017, 22:18

Multumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4835 puncte

anuta

3074 puncte

lucy2002

3048 puncte

simona72

2347 puncte

 Adi

1900 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Milch schnitte sau "felii cu lapte"