Desert Mulii - Degetele din clatite

de anisoara in Dulciuri, 29 Dec 2009 | 65795 vizualizari

COMENTARII (16)

Michelle 1

29.12.2009, 23:33

Miha 1

29.12.2009, 23:57

Oooo...ce de munca...Dar rezultatul este spectaculos.

anisoara 1

30.12.2009, 15:38

Salut fetleor! Ce sa Va spun, de munca in doua miini cam vre-o 50min-1 ora . Cert, nu mai mult. Dar o sa-ti ceara mereau sa le faci aceste clatite. daca va pare cam greu, ca pentru prima data, taieti clatitele in patru si invelitele ca pe sarmale in forma de triunghiuri. daca e nevoie , am fot si pot sa le arat cum arata. Multumesc si la Multi Ani la toti!!!!

anisoara 1

30.12.2009, 15:45

deja am adaugat, pentru ca sarmale fac mai multe gospodine si au deprindere de a inveli sarmalele. La noi in popor le spun SARMALE ALBE. Se fac cu diferite impluturi- numai nu lichide-dulceta, le pun in cratita in 3-5 rinduri cu unt intre ele si le dau la cuptor.Dar in asa caz la urma leinveliti cu o clatita , si la fundul vasului puneti fo farfurie sau 2 clatite. POFTA BUNA LA TOTI !

ANCA 1

30.12.2009, 17:01

chiar imi ploua in gura!!

anisoara 1

30.12.2009, 21:50

luminita20_2006 1

19.02.2010, 20:45

mda anisoara o bunatate.....la noi acasa se dau si la nunti la final.....o bunanate

anisoara 1

20.02.2010, 18:19

Asai Luminita. E o placere adevarata. Multi prefer sa manince mulii in loc de torta miresei . Sunt de acord.

elena1988 1

07.03.2011, 13:42

frumos, le voi face de paste

adasev12 1

07.03.2011, 13:55

F INTERESANT

housy 1

18.04.2011, 14:19

frumos..apetisant..dar mult prea mult de lucru la ele... e de apreciat ca tu Anisoara, ai atat rabdare ..iti place mult...se vede o bucatareasa desavarsita mertia aplauze!!!

AnyCostescu 1

18.01.2013, 15:05

Bya Ralu 1

15.05.2013, 20:00

dantes 1

21.03.2016, 06:11

Super!

simona72 1

21.03.2016, 08:24

Foarte frumoasa reteteta! de gust nici nu mai zic!

Rahela Velicu 1

21.03.2016, 16:39

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Clatite cu suc de portocale