Desert negresa cu branza

de GeorgiG in Prajituri, 27 Apr 2017 | 637 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g unt
  • 200 g ciocolata cu lapte
  • 100 g ciocolata neagra
  • 50 ml lapte
  • 3 oua
  • 100 g zahar
  • 230 g faina
  • un praf de sare
  • 1 lingurita praf de copt
  • 250 g crema de branza
  • 80 g zahar pudra
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert negresa cu branza:

Topim ciocolata cu untul si laptele. Mixam doua oua cu sarea si 100 g zahar, pana devin spumoase.

Peste oua, adaugam amestecul de ciocolata, unt si lapte si omogenizam bine. La final, adaugam faina amestecata cu praful de copt.

Pentru compozitia de branza, mixam oul ramas cu crema de branza si zaharul pudra.

Distribuim compozitia cu ciocolata in tava cu hartie de copt, adaugam apoi, crema de branza si, cu ajutorul unui cutit, marmoram putin prajitura, pentru un aspect frumos.

Introducem tava in cuptorul incins, pentru 30-35 de minute.

Dupa ce se raceste, o portionam si o servim pudrata putin.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert negresa cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Rocsi 1

30.04.2017, 10:29

Vreau si eu doua bucatele!

kytz 1

30.04.2017, 11:03

Yammi!

Rahela Velicu 1

02.05.2017, 14:02

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
RETETA RECOMANDATA
Chec cu branza dulce si ananas