Desert negresa cu unt de arahide

de Lau in Prajituri, 26 Mai 2017 | 1270 vizualizari

 

Retete pentru un picnic reusit
M-am inspirat de pe blogul lui Laura Adamache

 

INGREDIENTE

  • 100 g faina
  • 110 g unt
  • 3 oua
  • 150 g ciocolata
  • 20 g cacao
  • 150 g zahar
  • 1/2 praf de copt
  • 1 varf cutit sare
  • 1 varf cutit bicarbonat
  • esenta de vanilie
  • 200 g unt de arahide
  • 50 g fistic
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert negresa cu unt de arahide:

Intr-o cratita, adaugam untul taiat cubulete, cand s-a topit, adaugam ciocolata, zaharul si amestecam continuu pana ce se topeste ciocolata.


Lasam sa se raceasca cca. 5 min, dupa care adaugam ouale, amestecand bine dupa fiecare.


Amestecam faina cu sarea, praful de copt, bicarbonatul, cacauaa, apoi adaugam peste compozitia de ciocolata, esenta si amestecam bine pana ce se omogenizeaza.


Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt, din loc in loc, adaugam cate o lingura de unt de arahide.


Amestecam putin cele 2 compozitii, adaugam bucati de fistic si dam la cuptorul incalzit, pana ce trece testul cu scobitoarea.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert negresa cu unt de arahide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Rocsi 1

27.05.2017, 20:44

Cred ca a iesit tare buna!

Rahela Velicu 1

28.05.2017, 19:29

Lau 1

02.06.2017, 16:48

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6318 puncte

 Adi

5487 puncte

Rocsi

5307 puncte

Rahela Velicu

5251 puncte

RODIMUR

5007 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Coca de ecler si choux