Desert negresa de post (multicooker 5 in 1 digital 5.6 l CrockPot )

de Constelatialeu in Prajituri, 28 Noi 2021 | 2756 vizualizari

 

Am zis sa ma imprietenesc cu noul meu prieten ''cioroi'' de clasa inalta si am pregatit o negresa de post. Ne-am cam aburit reciproc dar pana la urma am scos-o la capat.

 

INGREDIENTE

  • 400 g faina
  • 150 g zahar
  • 3 linguri cacao
  • 1 lingurita praf de copt
  • 400 g gem de caise ( sau orice gem mai acrisor)
  • 25 ml ulei
  • 250 ml apa minerala
  • 200 g nuci prajite si taiate grosier
  • Glazura
  • 3 linguri cacao
  • 3 linguri zahar
  • 6 linguri apa
  • sau ciocolata neagra topita( eu n-am mai facut cu ciocolata pt. ca scria pe ambalaj ca e posibil sa contina urme de lapte si vroiam sa impart prajitura )
  • Decor
  • zmeura si fulgi de migdale
Portii: 24
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert negresa de post (multicooker 5 in 1 digital 5.6 l CrockPot ):

Mai intai am pregatit compozitia. Intr-un castron am amestecat ingredientele uscate, faina, zahar, praf de copt si cacao, apoi am adaugat uleiul si apa minerala si am omogenizat. La final am incorporat gemul de caise si nuca taiata grosier. Vasul aparatului crockpot l-am tapetat cu hartie de copt, am turnat compozitia si am nivelat-o. Am asezat vasul in aparat, am setat functia de coacere, la 180 grade pentru 1 si 20 min. Mai intai aparatul se incalzeste la 180 grade si apoi incepe timpul de gatire. Eu mi-am vazut de treaba, aparatul si-a vazut de treaba lui. Am facut testul cu scobitoarea, fiind o negresa cu blat umed , nu trebuie sa va speriati ca e mai lipicioasa la suprafata. Am scos negresa din vas, am lasat-o sa se raceasca apoi am portionat-o si am glazurat-o cu siropul facut din apa, zahar si cacao,  fiert la foc mic pana incepe sa se ingroase .Am decorat cu zmeura si fulgi de migdale.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert negresa de post (multicooker 5 in 1 digital 5.6 l CrockPot )" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

mihaelar63 1

29.11.2021, 01:14

... Si Vali ce zice ? De negresa ?

dantes 1

29.11.2021, 09:10

Buna!

Panacris 1

29.11.2021, 16:26

Vezi ca vine CNA-ul la tine! Negresa nu prea mai este un cuvant agreeat Asa ca mai bine ii spui Bruneta de post .))) altfel tare bun[ pr[jitura! :
-*

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura turnata cu mere si crema de smantana