Desert pancakes cu mere (de post)

de oanapl in Prajituri, 26 Iun 2021 | 688 vizualizari

 

Când aveți poftă de un desert rapid, de post, vă recomand să încercați aceste clătite americane cu mere. Sunt absolut delicioase. Eu m-am inspirat de la Rocsi și Lavinia și le mulțumesc pentru idee. Le-am pregătit cu băutură de soia Naturli, cu vanilie. Aceasta este 100% pe bază de plante. În plus e bio, fără gluten și fără lactoză.

 

INGREDIENTE

  • 400 ml băutură de soia Naturli
  • 5 linguri de ulei
  • 4 linguri de zahăr măcinat
  • esență de vanilie
  • 20 linguri de făină
  • 1 lingură praf de copt
  • 2 linguri zeamă de lămâie
  • 2 mere
  • 3 linguri nuca măcinată
  • 1/2 linguriță scorțișoară
  • 1 praf de sare
  • ulei pentru prăjit
Portii: 18
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert pancakes cu mere (de post):

Într-un bol amesteci băutura de soia Naturli, zahărul, un praf de sare și uleiul până se dizolvă zahărul.
Adaugi treptat făina cernută și praful de copt stins cu zeama de lămâie.
Merele le cureți de coajă și le razi pe răzătoarea mare. Adaugi peste aluat merele rase, nuca măcinată, esența de vanilie, scorțișoara și omogenizezi bine. Lași aluatul la odihnit aproximativ 30 de minute.
Pui la încins o tigaie în care picuri puțin ulei. Pui din loc in loc câte 2 linguri de compozitie .(le puteți face cât de mari doriți)
Coaceți pancakes-urile la foc mediu până s-au rumenit frumos pe ambele părți.(le-am întors cu ajutorul unei palete)
Le serviți cu miere, fructe sau dulceață la alegere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pancakes cu mere (de post)" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

6643 puncte

Panacris

3872 puncte

Rocsi

2943 puncte

 Adi

2871 puncte

Constelatialeu

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert banana coffee brownie

ieri la 19:20

Pulpe de pui cu masline si vegetale la slow cooker Crock Pot

ieri la 16:34

Vinete umplute

de Ksenya 5

ieri la 12:06

Pizza cu chorizo

de Rocsi 9

pe 24.10 la 20:46

RETETA RECOMANDATA
Negresa cu cocos, de post