Desert parfait tiramisu

de Catalina L in Dulciuri, 5 Iun 2020 | 2433 vizualizari

 

Foarte bun, delicios si parfumat acest parfait.
Am pus in el 2 tartine @Wassa Fibre si am inlocuit zaharul cu indulcitor natural érythritol. 
Am obtinut astfel o reteta cu putini carbohidrati.
Puteti pune biscuiti si zahar daca doriti.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr de mascarpone
  • 85 gr indulcitor natural érythritol + 2 lingurite (sau 100 g de zahar)
  • 3 oua
  • 40 gr de miez de nuca
  • 2 tartine fibre Wassa
  • 1 cafea expresso intenso (50 ml)
  • cacao pudra fara zahar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert parfait tiramisu:

Mixati nucile.

Intr-un castron faramitati biscuitii cu fibre.

Pregatiti o cafea espresso puternica si turnati-o peste biscuiti. Adaugati miezul de nuca macinat, 2 lingurite de indulcitor si amestecati bine.
Separati albusurile de galbenuri. Bateti albusurile spuma. Frecati galbenusurile cu 85 gr de indulcitor.

Adaugati branza mascarpone, amestecati. Incorporati apoi amestecul cu nuci si amestecati. Incorporati apoi albusurile, amestecand usor. Varsati intr-o forma de chec imbracata in film alimentar.

Dati la congelator timp de 12 ore.

Scoateti din forma 20-30 minute inainte de a servi. Decorati cu pudra de cacao amara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert parfait tiramisu" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tort cu ciocolata si mascarpone