Chec pufos

de Rocsi in Dulciuri, 6 Mai 2010 | 16899 vizualizari

 

Reteta o stiu de la mama iubitului meu...
e foarte bun acest chec.

 

INGREDIENTE

  • 6oua
  • 1 cana zahar
  • 6 linguri ulei
  • 1 esenta rom
  • 1 cana si jumatate faina
  • 2 linguri cacao
  • coaja de lamaie
  • 3 patrate ciocolata amaruie sau cu lapte taiata cubulete
  • 1 praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec pufos:

Albusurile se bat spuma cu zaharul adaugat treptat.


galbenusurile se freaca cu cele 6 linguri de ulei.


cele doua compozitii se amesteca.


se adauga si esenta de rom,coaja de lamaie,praful de copt stins iar la urma faina treptat.


pregatiti 2 tavi cu hartie de copt si turnati circa 3 sferturi din compozitie in tavi.


restul de un sfert il amestecati cu cacao ,


puneti pe mijlocul fiecarui chec si amestecati putin cu coada unei furculite.


deasupra se pun cubulete de ciocolata.


se dau la cuptorul incins pana acesta este copt(se face testul cu scobitoarea).


cand e gata,il scoateti din cuptor,il lasati sa se raceasca si serviti.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec pufos" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

nadina73 1

07.05.2010, 01:17

ela ,ela ce imi faci pai cu cine vb eu ela notile pe calculator,nu cu tine? si atunci e si normal sa te gandesti la mine,multumesc ela

nadina73 1

07.05.2010, 01:18

rocsi dau si 5 furculite ela e companiera mea de ce sa-i fie frica ca nu mushai cavradem si glumim,e super asa

Rocsi 1

07.05.2010, 10:52

multumesc fetelor

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort cu crema de lamaie

de RODIMUR 5

ieri la 21:29

Ardei umpluti ca pe vremea lui Cuza-Voda

ieri la 19:22

Desert tort cu ciocolata si zmeura

ieri la 18:01

RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor