Chec pufos

de Rocsi in Dulciuri, 6 Mai 2010 | 16597 vizualizari

 

Reteta o stiu de la mama iubitului meu...
e foarte bun acest chec.

 

INGREDIENTE

  • 6oua
  • 1 cana zahar
  • 6 linguri ulei
  • 1 esenta rom
  • 1 cana si jumatate faina
  • 2 linguri cacao
  • coaja de lamaie
  • 3 patrate ciocolata amaruie sau cu lapte taiata cubulete
  • 1 praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec pufos:

Albusurile se bat spuma cu zaharul adaugat treptat.


galbenusurile se freaca cu cele 6 linguri de ulei.


cele doua compozitii se amesteca.


se adauga si esenta de rom,coaja de lamaie,praful de copt stins iar la urma faina treptat.


pregatiti 2 tavi cu hartie de copt si turnati circa 3 sferturi din compozitie in tavi.


restul de un sfert il amestecati cu cacao ,


puneti pe mijlocul fiecarui chec si amestecati putin cu coada unei furculite.


deasupra se pun cubulete de ciocolata.


se dau la cuptorul incins pana acesta este copt(se face testul cu scobitoarea).


cand e gata,il scoateti din cuptor,il lasati sa se raceasca si serviti.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec pufos" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

nadina73 1

07.05.2010, 01:17

ela ,ela ce imi faci pai cu cine vb eu ela notile pe calculator,nu cu tine? si atunci e si normal sa te gandesti la mine,multumesc ela

nadina73 1

07.05.2010, 01:18

rocsi dau si 5 furculite ela e companiera mea de ce sa-i fie frica ca nu mushai cavradem si glumim,e super asa

Rocsi 1

07.05.2010, 10:52

multumesc fetelor

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Eclere cu ciocolata