Orezul se spala si se fierbe in lapte. Se indulceste cu zahar dupa gust si se aromatizeaza cu esenta de vanilie. Fructele se spala, se curata de coaja, se indeparteaza samburii si se taie in bucati mai mici.
Se caramelizeaza 2 linguri cu zahar, se adauga untul si se amesteca bine. Se pun fructele si se mai lasa pe foc 3-4 minute. Se adauga esenta de vanilie si scortisoara.
Orezul se serveste cald sau rece, cu topping de fructe caramelizate.
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro