Budinca la pahar cu zmeura

de gaby_gabytza in Dulciuri, 25 Iun 2013 | 1660 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 plic budinca vanilie
  • 600 ml lapte
  • 150 g zahar
  • 1 lingura unt
  • 2 linguri finetti
  • zmeura
  • capsuni
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca la pahar cu zmeura:

Punem 500 ml lapte la fiert.Restul de lapte il amestecam cu budinca si zaharul.Rasturnam paharul peste laptele fiert si il mai lasam pe foc pana se ingroasa crema.Lasam sa se raceasca.


Pregatim 2 pahare mai inalte si le trecem pe sub un jet de apa rece.Punem un sfert de pahar cu budinca de vanilie si apoi adaugam 3 linguri crema de finetti topita impreuna cu untul pe baie de aburi si lasam cca 10 minute sa se intareasca cremele.


Adaugam zmeura si iarasi deasupra adaugam budinca-crema finetti si cateva capsune .La final punem 2-3 linguri budinca amestecate cu 2-3 zmeura.Decoram cu frunze menta si zmeura.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca la pahar cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

- Andreea - 1

25.06.2013, 22:43

Rocsi 1

25.06.2013, 22:56

Un desert bun

Bya Ralu 1

09.09.2013, 09:52

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura dungata
  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu reţetă la pahar