Desert biscuiti fragezi si parfumati

de Gherca Daniela in Dulciuri, 11 Iul 2017 | 530 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 200 g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 200 g unt
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • esenta de vanilie
  • coaja si zeama de la o lamaie
  • faina cat cuprinde
  • ciocolata cu lapte
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert biscuiti fragezi si parfumati:

Batem ouale cu zaharul si zaharul vanilat, pe urma adaugam esenta de vanilie, zeama si coaja de lamaie, omogenizam bine, pe urma untul topit si racit, iar spre final, bicarbonatul de sodiu si faina atat cat sa formam un aluat usor lipicios si usor de manevrat.



Cu aluatul rezultat, formam bilute, ajutandu-ne de podul palmelor, iar fiecare bila formata o turtim putin si le trecem prin ciocolata rasa sau adaugam bucati de ciocolata in ele.



Asezam biscuitii intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incins, pentru cca.30 minute!



Sunt foarte gustosi, parfumati si merg perfect langa o cana cu lapte.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert biscuiti fragezi si parfumati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

dantes 1

12.07.2017, 08:46

Rahela Velicu 1

16.07.2017, 09:29

miki_a 1

20.07.2017, 16:07

Se fac repede , dispar repede ....la cât sunt de buni !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Compot de corcoduse