Desert biscuiti fragezi si parfumati

de Gherca Daniela in Dulciuri, 11 Iul 2017 | 251 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 200 g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 200 g unt
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • esenta de vanilie
  • coaja si zeama de la o lamaie
  • faina cat cuprinde
  • ciocolata cu lapte
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert biscuiti fragezi si parfumati:

Batem ouale cu zaharul si zaharul vanilat, pe urma adaugam esenta de vanilie, zeama si coaja de lamaie, omogenizam bine, pe urma untul topit si racit, iar spre final, bicarbonatul de sodiu si faina atat cat sa formam un aluat usor lipicios si usor de manevrat.



Cu aluatul rezultat, formam bilute, ajutandu-ne de podul palmelor, iar fiecare bila formata o turtim putin si le trecem prin ciocolata rasa sau adaugam bucati de ciocolata in ele.



Asezam biscuitii intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incins, pentru cca.30 minute!



Sunt foarte gustosi, parfumati si merg perfect langa o cana cu lapte.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert biscuiti fragezi si parfumati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

dantes 1

12.07.2017, 08:46

noiinbucatarie 1

16.07.2017, 09:29

miki_a 1

20.07.2017, 16:07

Se fac repede , dispar repede ....la cât sunt de buni !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Peltea de gutui

de RODIMUR 4

ieri la 21:06

Desert prajitura rasturnata cu prune

de Oana 8

ieri la 14:06

Desert clatite pufoase cu ciocolata

de Oana 8

ieri la 13:52

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Tosca