Mar copt cu "Miez de Lapte"

de Bunica in Dulciuri, 15 Apr 2013 | 3261 vizualizari

 

Un desert delicios si rapid.

 

INGREDIENTE

  • 1 mar
  • 25 g. unt
  • Miez de lapte de la Delaco
  • 1 lingura de zahar brun
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mar copt cu "Miez de Lapte":

Marul se curata de samburi.

O forma de ceramica se unge cu unt, se presara cu o ligurita zahar brun.

Marul cu cotorul scos se aseaza in forma si se umple cu branza Miez de lapte".

Deasupra marului se pune o bucata de branza presarata cu zahar.

Se da la cuptor pentru 30 minute.

Se serveste rece.

TIPS-URI

1

Marul copt se poate servi cu frisca .

2

Marul fiind mare l-am crestat pentru a se intrepatrunde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mar copt cu "Miez de Lapte"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

Sim0na 1

16.04.2013, 09:59

frumos arata!

Bunica 1

16.04.2013, 15:33

rapid si bun a fost!

reisnaor_2006 1

11.12.2015, 13:39

delicios

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Prajitura rasturnata cu pere si afine