Desert parfait tiramisu

de Catalina L in Dulciuri, 5 Iun 2020 | 412 vizualizari

 

Foarte bun, delicios si parfumat acest parfait.
Am pus in el 2 tartine @Wassa Fibre si am inlocuit zaharul cu indulcitor natural érythritol. 
Am obtinut astfel o reteta cu putini carbohidrati.
Puteti pune biscuiti si zahar daca doriti.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr de mascarpone
  • 85 gr indulcitor natural érythritol + 2 lingurite (sau 100 g de zahar)
  • 3 oua
  • 40 gr de miez de nuca
  • 2 tartine fibre Wassa
  • 1 cafea expresso intenso (50 ml)
  • cacao pudra fara zahar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert parfait tiramisu:

Mixati nucile.


Intr-un castron faramitati biscuitii cu fibre.


Pregatiti o cafea espresso puternica si turnati-o peste biscuiti. Adaugati miezul de nuca macinat, 2 lingurite de indulcitor si amestecati bine.

Separati albusurile de galbenuri. Bateti albusurile spuma. Frecati galbenusurile cu 85 gr de indulcitor.


Adaugati branza mascarpone, amestecati. Incorporati apoi amestecul cu nuci si amestecati. Incorporati apoi albusurile, amestecand usor. Varsati intr-o forma de chec imbracata in film alimentar.


Dati la congelator timp de 12 ore.


Scoateti din forma 20-30 minute inainte de a servi. Decorati cu pudra de cacao amara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert parfait tiramisu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

mirela0911 1

07.06.2020, 17:19

dantes 1

09.06.2020, 11:13

Delicios!

Rocsi 1

09.06.2020, 20:29

Mmmm, asta imi place foarte mult!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

4754 puncte

Constelatialeu

4145 puncte

Rocsi

3806 puncte

mihaelar63

3153 puncte

RODIMUR

3020 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Beijos de Mulata
  • 09

    J

  • 10

    V

  • 11

    S

  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Inghetata Mars cu sos de ciocolata Snickers in bol de portocala