Desert pasca

de trifadalia in Prajituri, 18 Apr 2017 | 1680 vizualizari

 

DELICII DE PASTE

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru foaie:
  • 180 gr de untura sau 250 gr de margrina.
  • 125 gr de zahar
  • 1 praf de zahar vaniliat
  • 1 ou intreg
  • 3 galbenusuri
  • un praf de sare
  • faina cat cuprinde pentru a iesi un aluat numai bun de intins.
  • Ingrediente pentru compozitia de branza:
  • 1 kg de branza de vaca
  • 250 gr de zahar
  • 10 plicuri de zahar vaniliat
  • 12 galbenusuri de ou
  • 4 linguri de smantana
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert pasca:

Se pune faina intr-un castron si se amesteca cu untura sau cu margarina ( depinde ce se foloseste). Se adauga sarea, zaharul si zaharul vaniliat, oul, iar la urma, se adauga faina. Se framanta pana se obtine compozitia dorita.
Dintr-o parte de aluat, se intinde o foaie in tava de copt .
Restul aluatului se pastreaza pentru a se face grilaje deasupra linzerului.
Peste foaie intinsa, se amesteca branza de vaci cu zaharul si zaharul vaniliat. Peste ele se pune pe rand tot cate un galbenus de ou, amestecandu-se in continuu cu mixerul, pentru a se face pasta. Aceasta compozitie lichida se toarna peste foaie in tava, iar din restul luatului se fac grilaje ce se pun peste branza.
Tava se pune la copt, pentru 45 de minute.
In poza apare si fetita mea savurand acest Linzer delicios.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tocanita de cartofi noi cu marar si scarita afumata - Reteta savuroasa si satioasa

de laura_n 7

pe 07.06 la 17:26

Dulceata de visine - Reteta unui deliciu dulce-acrisor

de Caty 2

pe 07.06 la 16:42

Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola

pe 07.06 la 10:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez cu lapte