Desert pasca cu branza fara aluat

de abetina in Dulciuri, 11 Mai 2021 | 3935 vizualizari

 

retete pascale

 

INGREDIENTE

  • 1 kg.branza de vaci;
  • 4 linguri faina de grau;
  • 4 linguri gris;
  • 6 oua+1 ou pentru uns;
  • 6 linguri zahar;
  • 1 esenta vanilie;
  • 200 gr.unt,65% grasime;
  • 4 linguri mari smantana,grasime 30%;
  • 400 gr.stafide aurii.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert pasca cu branza fara aluat:

Intr-un vas se pun ouale, zaharul, esenta de vanilie, un strop de sare si se mixeaza. Peste aceasta compozitie se adauga branza dulce de vaci facuta in casa, de fapt sunt perle de branza delicioase, faina de grau, grisul, smantana, untul la temperatura camerei, un strop de sare, stafidele.

Se omogenizeaza compozitia si se toarna intr-o tava rotunda in care s-a pus hartie de copt. Se orneaza cu stafide sub forma de cruce, se unge cu ou batut si se da tava la cuptorul incalzit penru circa o ora. Se verifica cu ajutorul unei scobitori daca este gata; daca este gata scobitoarea va iesi din pasca curata.

Se lasa in tava pana la racirea completa dupa care se poate scoate, apucand de marginile hartiei de copt. Sa aveti pofta si la pofta dragilor!

TIPS-URI

1

reteta pascale;

2

pasti

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pasca cu branza fara aluat" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert pasca de branza dulce, cu stafide