Desert pasca fara aluat

de Bucataras in Bucuria de împărți ceva bun, 22 Mar 2018 | 9731 vizualizari

 

Pasca aromata si cremoasa pentru masa de Paste, fara aluat si fara bataie de cap!

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 120 g zahar
  • 1 plic zahar vanilat dr Oetker
  • 800 g branza vaci grasa si scursa
  • 100 g smantana grasa
  • 1 lingurita coaja de lamaie finesse dr Oetker
  • 1 plic finesse vanilie dr Oetker
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • 50 g faina
  • 50 g gris
  • 1 plic praf de copt dr Oetker
  • 120 g stafide hidratate
  • Decor:
  • 1 lingura zahar pudra dr Oetker
  • trandafiri décor dr Oetker
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert pasca fara aluat:

Se mixeaza ouale intregi cu un praf de sare, zaharul si zaharul vanilat pana isi tripleaza volumul si devin cremoase. Se adauga branza de vaci scursa foarte bine si smantana grasa. Se mixeaza si se omogenizeaza compozitia.

Se adauga coaja de lamaie, vanilia bourbon si zeama de lamaie. Praful de copt se pune peste faina si se adauga cate putin in compozitie, mixand la viteza mica. Se adauga apoi si grisul si se omogenizeaza bine.

La final se adauga stafidele hidratate in apa fierbinte si scurse bine.

Se tapeteaza o tava rotunde de 22 cm cu hartie de copt si se coace pasca la 170 grade C, pentru 1 ora, pana se incheaga bine si se rumeneste usor.

Se lasa sa se raceasca complet, apoi se pudreaza cu zahar dr Oetker si se decoreaza cu trandafiri de napolitana dr oetker.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pasca fara aluat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Gheorghita_T 1

04.04.2018, 21:26

Delicios!

abstract01 1

16.12.2018, 00:53

foarte bun

abstract01 1

18.12.2018, 23:02

excelent, miamm

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Reteta de fursecuri fel de fel