Desert pasca fara aluat cu stafide

de mirela0911 in Dulciuri, 7 Iun 2020 | 2228 vizualizari

 

Aceasta pasca am preparat-o de Paste dar la cat e de buna si usor de facut, se poate prepara oricand, nu numai de sarbatori. Pentru aceasta reteta m-am inspirat de la Anyta cu mici modificari.

 

INGREDIENTE

  • 7 oua
  • 200 g zahar
  • un praf de sare
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 800 g branza cremoasa
  • 50 g unt topit si racit
  • 130 g faina alba
  • 100 g stafide aurii
  • 1 lgt coaja rasa de lamaie
  • 200 g smantana
  • 70 g gris
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert pasca fara aluat cu stafide:

Intr-un bol se pun ouale, praful de sare, zaharul si zaharul vanilat. Se mixeaza pana isi dubleaza volumul. Se adauga branza si se amesteca. Se toarna untul topit si faina cernuta. Se mixeaza totul cateva secunde.

La final se adauga stafidele, coaja de lamaie si smantana si se amesteca cu o spatula, apoi se toarna grisul in ploaie. Se omogenizeaza totul bine.

Se toarna compozitia intr-o tava cu diametrul de 25 cm, cu pereti detasabili si tapetata cu hartie de copt. Se da la cuptorul preincalzit la 160 de grade pentru circa 60-70 de minute. Este gata cand devine aurie-maronie.

Se poate pudra deasupra cu zahar pudra sau se poate lasa simpla.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pasca fara aluat cu stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Ksenya 1

09.06.2020, 10:28

Imi place muuult!

Rocsi 1

09.06.2020, 20:50

Sotului meu i-ar place la nebunie, ca are doar branza, dar mie imi place sa aiba si putin aluat! Tare bine arata!

dantes 1

10.06.2020, 18:40

Delicioasa!

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

3594 puncte

Rocsi

3278 puncte

robert_b

3217 puncte

Gherca Daniela

3045 puncte

mihaelar63

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Coaste de porc glazurate
  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Mini snitele crispy, cu fulgi de porumb

de oanapl 7

ieri la 22:17

Piept de pui cu gogosari in sos

de Rocsi 9

ieri la 19:15

Cartofi cu sunculita, gratinati

ieri la 18:25

RETETA RECOMANDATA
Desert placinta cu branza si stafide