Desert placinta cu branza si fructe confiate

de Lau in Dulciuri, 21 Apr 2017 | 441 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • 800 g faina
  • 3 galbenusuri
  • 150 g zahar
  • 150 g unt
  • 50 g drojdie
  • coaja de portocala
  • 300 ml lapte
  • +3 linguri untura
  • Umplutura
  • 3 albusuri
  • 2 linguri amidon alimentar
  • 2 oua
  • 600g branza de vaci
  • 200 g zahar
  • esenta de rom
  • 100 g fructe confiate
  • Uns
  • 1 ou
  • 1 lingurita zahar
  • 2 linguri lapte
  • 2 patratele ciocolata alba
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert placinta cu branza si fructe confiate:

Blat


Intr-un bol, cernem faina, adaugam zaharul, sarea, coaja de portocala si amestecam, facem o adancitura in mijloc, adaugam untul topit, drojdia dizolvata in putin lapte caldut, galbenusurile batute si incepem sa framantam, adaugand treptat lapte, pana ce rezulta o coca omogena.


Intindem aluatul pe masa infainata si ungem cu cele 3 linguri de untura, impaturim in 3 si lasam sa creasca pana ce isi dubleaza volumul.


Crema


Batem albusurile impreuna cu ouale, adaugam restul de ingrediente, omogenizam si dam la rece pana ce aluatul isi dubleaza volumul.


Intindem aluatul pe masa infainata, intindem branza deasupra, presaram fructele si taiem fasii de aluat de cca 5 cm, aducem peste umplutura, apasam bine.


Ruloul rezultat il asezam in tava tapetata cu hartie de copt, sub forma de spirala.


Procedam la fel pana ce terminam.


Ungem cu oul batut cu zaharul si laptele, radem ciocolata deasupra, lasam 10 minute, dupa care dam la cuptorul incalzit, pana ce se rumeneste frumos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert placinta cu branza si fructe confiate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

mirela0911 1

23.04.2017, 19:38

Plaaaceee!

dantes 1

25.04.2017, 17:05

Buna!

Lau 1

25.04.2017, 21:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert cheesecake cu cirese