Desert placinta cu branza si fructe confiate

de Lau in Dulciuri, 21 Apr 2017 | 752 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • 800 g faina
  • 3 galbenusuri
  • 150 g zahar
  • 150 g unt
  • 50 g drojdie
  • coaja de portocala
  • 300 ml lapte
  • +3 linguri untura
  • Umplutura
  • 3 albusuri
  • 2 linguri amidon alimentar
  • 2 oua
  • 600g branza de vaci
  • 200 g zahar
  • esenta de rom
  • 100 g fructe confiate
  • Uns
  • 1 ou
  • 1 lingurita zahar
  • 2 linguri lapte
  • 2 patratele ciocolata alba
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert placinta cu branza si fructe confiate:

Blat


Intr-un bol, cernem faina, adaugam zaharul, sarea, coaja de portocala si amestecam, facem o adancitura in mijloc, adaugam untul topit, drojdia dizolvata in putin lapte caldut, galbenusurile batute si incepem sa framantam, adaugand treptat lapte, pana ce rezulta o coca omogena.


Intindem aluatul pe masa infainata si ungem cu cele 3 linguri de untura, impaturim in 3 si lasam sa creasca pana ce isi dubleaza volumul.


Crema


Batem albusurile impreuna cu ouale, adaugam restul de ingrediente, omogenizam si dam la rece pana ce aluatul isi dubleaza volumul.


Intindem aluatul pe masa infainata, intindem branza deasupra, presaram fructele si taiem fasii de aluat de cca 5 cm, aducem peste umplutura, apasam bine.


Ruloul rezultat il asezam in tava tapetata cu hartie de copt, sub forma de spirala.


Procedam la fel pana ce terminam.


Ungem cu oul batut cu zaharul si laptele, radem ciocolata deasupra, lasam 10 minute, dupa care dam la cuptorul incalzit, pana ce se rumeneste frumos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert placinta cu branza si fructe confiate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

mirela0911 1

23.04.2017, 19:38

Plaaaceee!

dantes 1

25.04.2017, 17:05

Buna!

Lau 1

25.04.2017, 21:22

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6318 puncte

 Adi

5487 puncte

Rocsi

5307 puncte

Rahela Velicu

5251 puncte

RODIMUR

5007 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ficatei de pui cu mazare
  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de vanilie și zmeură

de RODIMUR 5

ieri la 23:48

Gem de caise

ieri la 08:00

Castraveți in oțet, fără sterilizare

de Ina 7

pe 19.07 la 22:23

RETETA RECOMANDATA
Desert Sarah Bernard