Desert placinta cu dovleac 2

de Dea_Dea in Prajituri, 26 Ian 2020 | 740 vizualizari

 

Intotdeauna mi-a placut mirosul de dovleac copt si scoartisoara, asa ca am facut o placinta asa simpla si mai batraneasca :))

 

INGREDIENTE

  • 5 linguri iaurt grecesc
  • un praf de sare
  • 2-3 linguri zahar
  • esenta de vanilie
  • un ou
  • 2 linguri ulei
  • un praf de copt
  • faina cat cuprinde
  • UMPLUTURA
  • 500 gr de dovleac ras
  • 5-6 linguri
  • zahar scortisoara
Portii: 24
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert placinta cu dovleac 2:

Incepem cu umplutura: Dovleacul se pune la calit cu zaharul si scortisoara pana se inmoaie si se lasa la racit.Facem aluatul: Iaurtul grecesc , zaharul, esenta de vanilie, praful de sare , oul si uleiul se amesteca toate la un loc.Se pun 2-3 linguri de faina amestecate cu praful de copt si se incorporeaza, apoi se adauga faina pe rand pana obtinem un aluat ce poate fi intins.Se imparte in doua , se intinde foaie , se pune in tava cu hartie de copt, umplutura si cealalta foaie , se inteapa cu furculita si se da la cuptor 40 -50 min la foc potrivit pana se rumeneste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert placinta cu dovleac 2" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

oanapl 1

30.01.2020, 13:06

Ce buna este!

dantes 1

31.01.2020, 10:06

buna!

Panacris 1

01.02.2020, 18:05

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

5202 puncte

Panacris

4841 puncte

Rocsi

4199 puncte

RODIMUR

3311 puncte

mirela0911

3310 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă trandafir cu mere

de Ancutsa 6

ieri la 23:44

Papanași

pe 20.10 la 21:39

Vinete aperitiv

de RODIMUR 7

pe 20.10 la 20:03

Gem de gutui cu lavanda

pe 20.10 la 16:45

RETETA RECOMANDATA
Paleuri saltarete