Desert placinta cu iaurt si stafide

de rena in Dulciuri, 16 Dec 2013 | 68947 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet de foi de placinta
  • 800 gr iaurt scurs (sau grecesc)
  • 4 oua
  • 200 gr stafide
  • 250 gr zahar
  • 50 gr gris
  • unt pentru uns foile
  • coaja rasa de portocala si lamaie
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • zahar pudra
Portii: 24
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert placinta cu iaurt si stafide:

Crema: Batem ouale, punem iaurtul, zaharul, grisul, stafidele si vanilia. Amestecam usor, radem coaja de portocala si lamaie.


Luam o tava, o ungem cu unt si asezam jumatate din foi unse una cate una cu unt, punem crema de iaurt si adaugam jumatatea cealalta de foi, unse si ele una cate una.


Taiem in portii potrivite si o bagam la cuptorul incalzit pana se face o culoare aurie (180 de grade, aprox 40 minute).


O lasam sa se raceasca si o presaram cu zahar pudra.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert placinta cu iaurt si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Geanina87 1

18.12.2013, 06:54

o bunatate

mirela0911 1

20.12.2013, 22:14

ce bunatate!

Bon_Jovi 1

31.03.2014, 23:16

Mmmmm....

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

RETETA RECOMANDATA
Cozonac impletit