Desert prajitura Anton

de Ancutsa in Prajituri, 19 Ian 2020 | 2387 vizualizari

COMENTARII (28)

Panacris 1

19.01.2020, 19:39

Adi 1

19.01.2020, 19:42

Buna!

Constelatialeu 1

19.01.2020, 19:50

i-ai facut prajitura cumnatului meu....

oanapl 1

19.01.2020, 19:52

Delicioasa!

MotanLaOale 1

19.01.2020, 20:06

mirela0911 1

19.01.2020, 20:16

Mie imi place cu ciocolata, cat de multa, iar prajiturica ta arata minunat. Foarte faina a iesit si glazura!

vasimur 1

19.01.2020, 20:40

gaby_gabytza 1

19.01.2020, 21:08

Ce fain arata

Ancutsa 1

19.01.2020, 21:32

Va multumesc! Ma bucur mult ca v-a placut!

Bucataras Diana 1

19.01.2020, 21:47

mihaelar63 1

20.01.2020, 04:11

Buna praji

katty 1

20.01.2020, 07:54

Lau 1

20.01.2020, 08:10

ce bine arata

Ancutsa 1

20.01.2020, 09:40

Diana

Ancutsa 1

20.01.2020, 09:40

Multumesc, Mihaela!

Ancutsa 1

20.01.2020, 09:40

Katty

dantes 1

20.01.2020, 09:40

Super!

Ancutsa 1

20.01.2020, 09:40

Lau, multumesc frumos!

abstract01 1

20.01.2020, 11:27

foarte buna

Rahela Velicu 1

20.01.2020, 11:31

Ce bine arata!

RODIMUR 1

20.01.2020, 12:14

Arată excelent, perfect!

Ancutsa 1

20.01.2020, 15:01

Multumesc frumos, Claudia!

Ancutsa 1

20.01.2020, 15:01

Multumesc mult, Rahela!

Ancutsa 1

20.01.2020, 15:01

Multumesc mult, Rodica!

Rocsi 1

20.01.2020, 19:31

Pare a fi super grozava! Bravo!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Choux à la crème