Desert prajitura cu caise

de - Andreea - in Prajituri, 28 Iun 2017 | 1166 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr caise
  • 200 gr zahar
  • 100 gr unt ( sau margarina)
  • 250 gr faina alba tip '00'
  • 50 gr cacao
  • 180 ml lapte
  • 2 oua
  • 1\2 plic praf de copt
  • un varf de sare
  • zahar vanilat ( optional)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura cu caise:

Punem intr-un bol untul ( la temperatura camerei) impreuna cu zaharul si un varf de sare. Mixam pana ce zaharul s-a topit.


Adaugam apoi ouale, mixand bine dupa fiecare.


Separat, amestecam faina cu praful de copt si cacaua.


Adaugam acest amestec in bol,alternand cu laptele rece si amestecam bine.


Tapetam o tava cu hartie pentru copt ( sau ungem cu unt si tapetam cu faina) si turnam compozitia.


Caisele le spalam, le scoatem samburii si le taiem in patru parti egale.


Asezam caisele la suprafata compozitiei din tava, lasand dupa preferinta mai mult sau mai putin spatiu intre caise.


Dam tava la cuptorul incins in prealabil, la 180 grade C, pentru 25-30 minute. ( faceti testul cu scobitoarea)


Cand prajitura este gata, o lasam sa se racoreasca, presaram zahar vanilat (optional) si o portionam dupa plac.


Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

- Andreea - 1

01.07.2017, 09:15

Valclaudia

Rahela Velicu 1

02.07.2017, 13:21

- Andreea - 1

02.07.2017, 14:39

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

4835 puncte

anuta

3074 puncte

lucy2002

3048 puncte

simona72

2347 puncte

 Adi

1900 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort Coffe Chocolate
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle rustice mediteraneene cu branza si ierburi aromatice

de RuxyRux 9

ieri la 23:06

Dulceata de capsune-fructe intregi

de Ksenya 4

ieri la 17:12

Desert gogosi cu branza de vaci

ieri la 10:44

Desert cornuri pufoase, cu rahat

de RODIMUR 5

ieri la 09:16

RETETA RECOMANDATA
Cremsnit