Desert prajitura cu capsuni

de Oana in Prajituri, 16 Mai 2017 | 22662 vizualizari

 

Un desert rapid si delicios!
Reteta video, pas cu pas, o gasiti mai sus!

 

INGREDIENTE

  • 300 g capsuni
  • 6 oua
  • 80 g zahar pudra
  • 80 g faina
  • o lingurita zeama de lamaie
  • o lingurita coaja de lamaie
  • o lingurita vanilie
  • un praf de sare
  • zahar pudra pentru decor
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura cu capsuni:



  • Se separa galbenusurile de albusuri.




  • Galbenusurile se mixeaza cu zaharul pudra adaugat treptat, pana se umfla si zaharul este topit.




  • Se adauga faina treptat, amestecand cu o spatula de jos in sus.




  • Se adauga coaja de lamaie si vanilie.




  • Se mixeaza albusurile cu un praf de sare si zeama de lamaie pana se obtine o bezea.




  • Se adauga bezeaua in compozitie, putin cate putin, amestecand usor cu spatula de jos in sus.




  • Se tapeteaza cu hartie de copt o tava de 20x30 cm si se rastoarna compozitia.




  • Se presara deasupra capsunile taiate.




  • Se coace la 180 de grade, 30 de minute, pana trece testul cu scobitoarea.




  • Se lasa apoi la racit si se pudreaza cu zahar.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

stefy_a 1

17.05.2017, 07:33

o aodr!!

Rahela Velicu 1

18.05.2017, 08:37

Chiar rapid si delicios!

mihaelar63 1

11.01.2019, 12:48

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa de conopida
  • 10

    J

  • 11

    V

  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

RETETA RECOMANDATA
Budinca de casa cu ciocolata si capsuni