Desert prajitura cu cirese si branza de vaci

de Lau in Prajituri, 29 Iun 2018 | 3433 vizualizari

 

M-am inspirat de la Laura Adamache

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 120 g unt
  • 100 g zahar
  • 100 g ciocolata
  • 100 g faina
  • 3 linguri cacao
  • esenta de vanilie
  • 300 g branza de vaci
  • 2 oua
  • zahar vanilat
  • esenta de rom
  • 100 g zahar
  • 200 g cirese
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura cu cirese si branza de vaci:

Spalam ciresele, le scoatem samburii si le lasam intr-o sita cat pregatim blatul.

Intr-un ibric adaugam ciocolata rupta bucatele, untul cubulete la foc mic pana ce se topeste, amestecand continuu, adaugam cacaua, omogenizam si lasam sa se raceasca.

Mixam ouale cu zaharul pana ce isi dubleaza volumul, adaugam untul topit si amestecam pana ce se omogenizeaza.

Amestecam faina cu praful de copt, un praf de sare cernem deasupra amestecului de ciocolata. Amestecam cu o paleta pana ce se omogenizeaza.

In alt vas amestecam branza de vaci cu ouale zaharul vanilat, zaharul, esenta de rom.

In tava tapetata cu hartie de copt, adaugam un strat de blat, adaugam 1/2crema de branza, 1/2 cirese, blat, crema de branza, cirese si deasupra aluatul de blat ramas.

Dam tava la cuptorul incalzit pana ce trece testul cu scobitoarea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu cirese si branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Nuci