Desert prajitura cu gem si nuca

de cristinutanicolita in Prajituri, 24 Mar 2015 | 59962 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cani zahar
  • 4 cani faina
  • 2 cani apa
  • 12 linguri ulei
  • 5 linguri gem
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1 praf de copt
  • 1 plic zahar vanilat
  • 2 linguri cacao
  • 2 linguri nuca macinata mai mare
  • zahar pudra pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura cu gem si nuca:

Se amesteca apa cu zaharul, pana acesta din urma se topeste. Se adauga si restul ingredientelor si se omogenizeaza totul. Se pune in tava tapetata cu hartie de copt si se da tava la cuptor cca 30 minute, pana trece testul cu scobitoarea.

Dupa ce s-a racit se pudreaza cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu gem si nuca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Reteta gustoasa pentru un aperitiv rapid

ieri la 11:02

Cupcakes cu vanilie si confetti - Reteta perfecta pe gustul copiilor

pe 27.05 la 18:17

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu foi si crema de cacao