Desert prajitura cu iaurt si mure (fara coacere)

de lucy2002 in Dulciuri, 24 Aug 2019 | 4534 vizualizari

 

Un desert rapid, usor, delicios!!! :X

 

INGREDIENTE

  • 400 gr iaurt fructe de padure din comert
  • 300 gr mure
  • 300 ml frisca lichida dulce
  • 20 gr gelatina
  • 100 ml apa pentru hidratat gelatina
  • piscoturi pentru blat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura cu iaurt si mure (fara coacere):

Punem gelatina la hidratat.

Mixam frisca lichida pana isi dubleaza volumul si devine ferma.

Intr-o tava de la chec am pus folie alimentara si am asezat piscoturile.

Gelatina hidratata o punem pe bain-marie si amestecam pana devine lichida.( cam un minut)

Adaugam gelatina in iaurt si omogenizam foarte bine cu ajutorul mixerului.

In bolul cu frisca adaugam murele si omogenizam cu ajutorul unei palete.

Amestecam iaurtul cu frisca cu ajutorul une palete si turnam compozitia in tava, ornam cu mure, punem o folie deasupra si o dam la frigider pana a doua zi.

 

 

 


Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu iaurt si mure (fara coacere)" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Panna cotta cu ciocolata