Desert prajitura cu iaurt si mure (fara coacere)

de lucy2002 in Dulciuri, 24 Aug 2019 | 4503 vizualizari

 

Un desert rapid, usor, delicios!!! :X

 

INGREDIENTE

  • 400 gr iaurt fructe de padure din comert
  • 300 gr mure
  • 300 ml frisca lichida dulce
  • 20 gr gelatina
  • 100 ml apa pentru hidratat gelatina
  • piscoturi pentru blat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura cu iaurt si mure (fara coacere):

Punem gelatina la hidratat.

Mixam frisca lichida pana isi dubleaza volumul si devine ferma.

Intr-o tava de la chec am pus folie alimentara si am asezat piscoturile.

Gelatina hidratata o punem pe bain-marie si amestecam pana devine lichida.( cam un minut)

Adaugam gelatina in iaurt si omogenizam foarte bine cu ajutorul mixerului.

In bolul cu frisca adaugam murele si omogenizam cu ajutorul unei palete.

Amestecam iaurtul cu frisca cu ajutorul une palete si turnam compozitia in tava, ornam cu mure, punem o folie deasupra si o dam la frigider pana a doua zi.

 

 

 


Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu iaurt si mure (fara coacere)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert tort de biscuiti cu crema caramel si jeleu de piersici