Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Cea mai simpla prajitura cu mere care se topeste in gura. Se face foarte repede si se mananca la fel de repede.
Pregatim o forma rotunda; o ungem cu putina margarina si o tapetam cu hartie de copt. Presaram zahar brun pe fund;
Merele se curata si se tau felii subtiri; le presaram cu putin zahar si optional cu scortisoara.
Punem pe fundul tavii feliile de mar, aranjate frumos circular-deasupra turnam aluatul de blat.
Batem ouale bine in robot cu zaharul, coaja de lamaie si vanilia. cand si-au dublat volumul si si-au schimbat culoarea adaugam uleiul, laptele si apoi faina amestecata cu fermentul. Turnam deasupra merelor.
Dam la cuptorul incins pentru 30 minute la 180ºC.
Servim dupa preferinta: cu zahar pudra si scortisoara deasupra -eu am servit simplu, fara nimic si a fost delicioasa!!!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult