Desert prajitura cu nutella si nuca

de - Andreea - in Prajituri, 12 Ian 2020 | 7952 vizualizari

 

Se face atat de usor , cu ingrediente putine ...si se mananca imediat :))

 

INGREDIENTE

  • 150 gr unt
  • 250 gr Nutella
  • 100 gr zahar
  • 3 oua
  • 70 gr faina alba
  • 1/2 plic praf de copt
  • 45 gr nuca tocata
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura cu nutella si nuca:

Punem intr-un bol Nutella si untul moale. Amestecam bine aceste doua ingrediente.

Separat mixam ouale cu zaharul pana ce devin de culoare deschisa si si-au marit volumul.

Adaugam crema de unt si Nutella in bolul cu oua si amestecam cu o spatula.

Punem si nuca tocata (nu foarte marunt) si amestecam in continuare . 

Adaugam apoi faina cu praful de copt si amestecam bine.

Tapetam o tava pentru cuptor cu hartie de copt si turnam compozitia .

Dam tava la cuptorul incalzit in prealabil la 180 grade C, pentru 30 minute . 

Cand prajitura s-a copt, o lasam in tava sa se racoreasca, apoi o portionam dupa plac.

Pofta buna! 

TIPS-URI

1

Nutella poate fi inlocuita cu orice alta crema de ciocolata.

2

Nuca poate fi si ea inlocuita cu alune de padure, migdale, fistic,etc .

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu nutella si nuca" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
gogosile lui "buni"