Desert prajitura cu piersici si mascarpone

de oanapl in Prajituri, 8 Aug 2017 | 591 vizualizari

 

Această prăjitură eu am pregătit-o si cu alte fructe de sezon și este delicioasă. Vă invit să o încercați și voi!

 

INGREDIENTE

  • 3 ouă
  • 1 praf de sare
  • 10 linguri zahăr
  • 8 linguri ulei
  • 12 linguri făină
  • 1 linguriță praf de copt
  • 1 linguriță esență de vanilie
  • Umplutura:
  • 2 piersici coapte
  • 250 g mascarpone
  • 2 ouă
  • 4 linguri zahăr
  • 4 linguri griș
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura cu piersici si mascarpone:

Speli piersicile bine, le usuci și le tai in felii subtiri. Amesteci brânza cu ouăle, zahărul și cu grișul.


Bați ouăle cu praful de sare cu ajutorul unui mixer. Pui zahărul măcinat și mai amesteci puțin. Adaugi uleiul și omogenizezi. Adaugi făina cernută cu praful de copt și amesteci usor, cu o lingură de lemn, până se omogenizează compoziția.


Torni 3/4 din compoziție în tava unsă cu unt. Pui crema de brânză din loc in loc, apoi pui feliuțele de piersici iar deasupra torni restul compoziției.


Dai tava la cuptorul preîncălzit la 180 de grade și coci prăjitura timp de 40-45 de minute, până când e bine rumenită și trece testul scobitorii.


O lași la răcit pe un grătar apoi o porționezi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu piersici si mascarpone" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

oanapl 1

09.08.2017, 23:15

Vă mulțumesc!

dantes 1

11.08.2017, 17:09

Delicioasa!

oanapl 1

11.08.2017, 17:40

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Pasca fara aluat