Desert prajitura cu visine

de MotanLaOale in Prajituri, 24 Iul 2014 | 101847 vizualizari

 

Inspirat de Miha si culmea....nu are ciocolata! :)))) Este foarte bun.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 100 g zahar
  • 4 linguri cu varf faina
  • 2 linguri ulei
  • 1 plic praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • un praf sare
  • 300 g visine proaspete
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura cu visine:

Visinele se spala, se scot samburii si se pun la scurs intr-o sita.


Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare.


Se adauga zaharul si zaharul vanilat si se mixeaza pana se obtine o bezea lucioasa.


Se amesteca galbenusurile cu uleiul si se toarna peste bezea.


Daca bezeaua este batuta bine amestecul trebuie sa stea la suprafata.


Se incorporeaza usor.


Faina se amesteca cu praful de copt, se pune peste bezea si se incorporeaza usor cu o spatula de sus in jos.


Se tapeteaza o tava (diametru 24 cm) cu hartie de copt si se toarna compozitia.


Visinele se presara cu putina faina si se pun deasupra in tava.


Se introduce in cuptorul preincalzit la foc mediu pana se rumeneste usor deasupra (20-25 minute).


Se lasa la racit in tava.


Se scoate pe platou si se portioneaza.


Se poate presara cu zahar pudra.


Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Din tava se poate rasturna pe platou sa ramana cu visinele dedesubt si se orneaza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (59)

MotanLaOale 1

07.07.2015, 14:44

Gicuta69 1

22.07.2015, 21:23

Ce bine arata!

MotanLaOale 1

22.07.2015, 21:43

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Pandispan fin cu iaurt si stafide