Desert prajitura de post cu migdale

de katty in Dulciuri, 29 Mar 2017 | 5668 vizualizari

 

Retete de post economice

 

INGREDIENTE

  • 3 linguri gem de prune
  • 1 cana zahar
  • 1 cana sifon
  • 1/2 cana ulei
  • coriandru macinat
  • un praf de sare
  • migdale
  • 50 gr merisoare
  • 1 lingura cacao
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1 lingurita praf de copt
  • 2 cani faina
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura de post cu migdale:

Amestecati intr-un castron, gemul de prune cu zaharul, apoi puneti pe rand, sifonul, uleiul si un praf de sare. Amestecati faina cu cacaua, coriandru, praf de copt si bicarbonat, apoi turnati amestecul in ploaie, amestecand pana la omogenizare. Puneti merisoarele, amestecati, apoi turnati compozitia intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina.

Dati tava la cuptorul preincalzit, pentru 15 minute, la foc potrivit. Intre timp, taiati migdalele in bucati mai mici. Scoateti prajitura din cuptor dupa 15 minute si presarati migdalele. Dati la cuptor pentru inca 25 de minute.
Lasati prajitura sa se raceasca, apoi taiati-o patratele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura de post cu migdale" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Maria-Elena