Prajitura de post cu biscuiti si gem

de Bucataras Medi in Dulciuri, 29 Oct 2010 | 12880 vizualizari

 

Foarte simplu de "confectionat" si buna pentru o zi de post :))))

 

INGREDIENTE

  • 1 cana cu zahar
  • 1 cana cu biscuiti pisati(eu am folosit de ovaz)
  • 1/2 cana cu ulei
  • 2 cani cu faina
  • 1 cana cu apa
  • 1 borcan cu gem(eu am folosit de agrise)
  • 1 lingura rasa cu cafea
  • un varf de cutit cu sare
  • zeama de lamaie de la o jumatate de lamaie
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • esenta de vanilie
  • Pentru decor:
  • zahar pudra
  • ciocolata de post topita
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura de post cu biscuiti si gem:

Pisam biscuitii cu mana apoi amestecam cu zaharul.Adaugam faina , cafeaua,sarea si zaharul vanilat.Amestecam bine apoi adaugam gemul si amestecam din nou.Punem pe rand ingredientele lichide si amestecam-apa,uleiul,,esenta de vanilie ,zeama de lamaie si la sfarsit praful de copt dizolvat in putina zeama de lamaie.Obtinem o crema pe care o punem intr-o tava unsa si tapetata cu faina.Dam la cuptor pentru 30-40 min.


Lasam sa se raceasca , scoatem din forma , pudram cu zahar pudra si decoram cu ciocolata de post topita.Taiem rece.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura de post cu biscuiti si gem" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (48)

Bucataras Medi 1

31.10.2010, 15:54

Nadina, este excelenta pentru zilele de post....................

Cris2711 1

12.03.2011, 10:19

Bucataras Medi 1

14.03.2011, 20:35

Cris.................

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dulceata de dovleac placintar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu nucă, vin alb şi trandafiri

de Ancutsa 5

ieri la 22:34

Zacusca de vinete

de RODIMUR 5

ieri la 22:32

Dulceata de ardei iuti

de Rocsi 9

ieri la 22:04

Cornulețe fragede, cu rahat

de RODIMUR 5

pe 17.10 la 22:30

RETETA RECOMANDATA
Prajitura desteapta