Salam de biscuiti reteta

de Alexandra Elena in Dulciuri, 23 Sep 2012 | 3217 vizualizari

 

 Salam de biscuiti reteta

 

INGREDIENTE

  • Salam de biscuiti reteta
  • 150 ml lapte
  • 1/4 baton de vanilie/ esenta d vanilie
  • esenta de rom
  • 1/4 biscuiti rupti
  • 1/4 pahar miez de nuca
  • 50 g stafide
  • 200 gr de unt
  • 100 g de zahar
  • 2 liguri de cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiti reteta:

Salam de biscuiti reteta


Se fierbe laptele cu vanilia, dupa care se adauga biscuitii (rupti). Se scot biscuitii intr.un castron si se amesteca cu nuca taiata fin si stafidele.


Separat se freaca untul cu zaharul si cacao pe baie de aburi pana devine o crema bine legata, in aceasta crema se incorporeaza biscuitii cu nuca si stafidele. Adaugam esenta de rom, dupa gust.


Se pune compozitia pe o coala de celofan si se ruleaza pana cand are forma de "salam". Se da la frigider sa se intareasca.



 

TIPS-URI

1

Stafidele se pot pune in apa cu esenta de rom inainte de a fi adaugate in compozitia de biscuiti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiti reteta" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

RuxyRux 1

14.05.2013, 20:08

Grozav de delicios! La multi Ani frumosi si sanatosi!

roxana_simona 1

14.05.2013, 23:59

bun

Alexandra Elena 1

15.05.2013, 09:09

va multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7160 puncte

MotanLaOale

6760 puncte

mirela0911

6120 puncte

Constelatialeu

5930 puncte

RODIMUR

5260 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert fursecuri cu branza

de Lau 9

ieri la 21:36

Aperitiv triunghiuri cu branza

ieri la 21:16

Desert strudel cu visine, cocos si sirop de artar

de RuxyRux 9

ieri la 20:25

Desert tort cu marshmallows si coacaze

de Lau 9

ieri la 19:20

RETETA RECOMANDATA
Tort "Eugenia"