Clatite

de Andra_Constantinescu in Dulciuri, 6 Ian 2015 | 1317 vizualizari

 

Noi le-am servit cu miere de salcam!

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 3 oua;
  • un praf de sare;
  • 150g de zahar;
  • esenta de vanilie;
  • 150 ml ulei;
  • 500 ml lapte;
  • 450g faina.
  • Umplutura:
  • miere, dulceata, gem sau crema de ciocolata.
Portii: 30
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite:

Se bat ouale cu praful de sare, zaharul si esenta de vanilie. Se adauga uleiul, apoi laptele. Se adauga faina si se mixeaza pana se obtine un aluat subtire.

Se unge tigaia cu ulei si se pune la foc potrivit. Cand s-a incins, se toarna pe fundul ei o jumatate de polonic de aluat. Dupa ce se coace, clatita se intoarce pe partea cealalta, se lasa la copt, apoi se ia de pe foc. Se continua pana se termina tot aluatul.

Clatitele se servesc umplute cu miere, dulceata, gem sau crema de ciocolata.

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Clatite-0
Clatite-1
Clatite-2
Clatite-3
Clatite-4
Clatite-5
Clatite-6
Clatite-7
Clatite-8
Clatite-9
Clatite-10
Clatite-11

COMENTARII (13)

Andra_Constantinescu

Andra_Constantinescu 1

07.01.2015, 23:40

Sunt de dieta de ingrasare

marcela1979

marcela1979 1

08.01.2015, 01:38

mirela0911

mirela0911 1

08.01.2015, 13:41

Bune clatitele!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!