Desert tarta rustica cu nutella si cirese

de Lau in Dulciuri, 16 Iul 2017 | 195 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • 500 g faina
  • 200 ml lapte
  • 4 linguri zahar
  • 20 g drojdie
  • 2 linguri untura
  • 1 ou
  • esenta de vanilie
  • coaja de lamaie
  • un praf de sare
  • Umplutura
  • 400 g branza de vaci
  • 3 oua
  • 4 linguri nutella
  • 250 g cirese
  • 100 g mango
  • uns
  • 1 ou
  • 1 lingura zahar
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tarta rustica cu nutella si cirese:

Intr-un bol, cernem faina, adaugam zaharul, sarea,coaja de lamaie si amestecam bine, facem o adancitura in mijloc, adaugam drojdia dizolvata in putin lapte caldut, untura, esenta, oul batut, amestecam, adaugand treptat laptele caldut pana ce rezulta o coca omogena si care nu se lipeste de maini. Acoperim si lasam sa creasca pana ce isi dubleaza volumul.


Umplutura-intr-un bol batem ouale cu branza, nutella.


Intindem aluatul intr-o foaie rotunda, asezam in tava tapetata cu hartie de copt, adaugam in mijloc umplutura, inchidem marginile, aducandu-le spre centru, adaugam ciresele fara samburi, bucati de mango.


Lasam sa se odihneasca 10 min, dupa care ungem cu oul batut cu zaharul.


Dam la cuptorul incalzit pana ce se rumeste frumos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tarta rustica cu nutella si cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Lau 1

17.07.2017, 21:04

Gherca Daniela 1

17.07.2017, 22:00

faina!

kytz 1

18.07.2017, 05:58

Îmi place!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Cataif