Desert prajitura din albusuri, cu mere

de Bya Ralu in Prajituri, 31 Mar 2017 | 2859 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 albusuri
  • 5 linguri de zahar pudra
  • 5 linguri faina
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingura cacao
  • esenta de vanilie
  • 1 lingurita praf de copt
  • 2-3 mere
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura din albusuri, cu mere:

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare si zaharul pudra, pana devin o spuma lucioasa si tare.


Se adauga uleiul si esenta de vanilie, se omogenizeaza, mixand usor la viteza mica.


Faina se amesteca cu praful de copt si se cerne peste albusuri, se incorporeaza cu o spatula, cu miscari usoare de jos in sus.


Intr-o tava de ceramica, punem hartie de copt, se toarna uniform 3/4 din compozitie (sau doar jumatate).


Merele se curata de coaja si se taie cuburi, se pun o parte deasupra aluatului.


Aluatul ramas se amesteca cu cacao si se toarna deasupra merelor.


Deasupra se mai adauga cuburi de mere.


Se da la cuptorul preincalzit, pentru cca. 30-40 minute.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura din albusuri, cu mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

mirela0911 1

02.04.2017, 10:51

Fain arata! Iau o felie!

Bya Ralu 1

05.04.2017, 20:14

Rahela Velicu 1

01.05.2017, 10:32

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4835 puncte

anuta

3074 puncte

lucy2002

3048 puncte

simona72

2347 puncte

 Adi

1900 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura caramel cu bezea