Desert prajitura Ferrero Rocher

de ella49 in Prajituri, 11 Apr 2021 | 1428 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 9 albusuri
  • 280 g zahar
  • 450 g nuca macinata
  • 50 g faina
  • 30 g cacao
  • 150 g unt
  • Crema
  • 9 galbenusuri
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 200 ml smantana pentru frisca
  • 400 g ciocolata cu lapte
  • 4 foi gelatina
  • 200 g bomboane Ferrero Rocher
  • 200 ml frisca batuta
  • 50 g zahar pudra
  • Glazura
  • 250 g mascarpone
  • 400 g nutella
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura Ferrero Rocher:

Pentru blat se bat albusurile spuma cu zaharul,apoi se adauga nucile,faina,cacaua si untul topit si se amesteca cu o spatula.

Punem compozitia intr o tava de aprox 49 lungime si 29 latine tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit 160 de grade pentru 30 de minute.Dupa ce este gata se rastoarna pe un platou ca sa se raceasca, aveti grija ca se rupe foarte repede.



Pentru crema se pune gelatina in 50 ml apa rece si lasam 10 minute.Amestecam galbenusurile cu zaharul si 200ml frisca lichida apoi punem pe bain marie.Lasam 5 minute apoi adaugam ciocolata taiata bucati si lasam inca 5 minute dar amestecam continuu.Dam cratita dupa foc, adaugam gelatina si amestecam pana se topeste.Lasam crema sa se raceasca.Dupa ce s a racit se amesteca cu 200 ml frisca batuta si zahar pudra.Bomboanele le maruntim si le adaugam in crema.

Punem crema peste blat, nivelam si dam la frigider 2 ore.

Mixam nutella cu mascarpone si adaugam peste crema.



Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura Ferrero Rocher" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

oanapl 1

12.04.2021, 21:49

Ce bine arată!

Rocsi 1

15.04.2021, 18:59

Arata foarte bine!

Rahela Velicu 1

23.04.2021, 22:20

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

5498 puncte

Panacris

4570 puncte

mirela0911

2459 puncte

 Adi

2000 puncte

mihaelar63

1874 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata de sparanghel cu oua
  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Zserbo Szelet - Greta Garbo