Desert prajitura pufoasa cu branza dulce si visine

de RuxyRux in Prajituri, 6 Oct 2018 | 3142 vizualizari

 

Da da, pufosenie! Fix asa! Unde mai pui ca-i si delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg branza dulce cremoasa
  • 5 oua
  • 280 gr. zahar
  • 150 gr unt
  • vanilie
  • un praf de sare
  • coaja de lamaie( Bio)
  • 100 gr faina
  • visine congelate (un bol)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura pufoasa cu branza dulce si visine:

Se topeste untul intr-un vas mic, apoi se lasa deoparte.

Se mixeaza ouale cu praful de sare, cu zaharul si vanilia pana ce isi dubleaza volumul( 6 sau 7 minute).

Se adauga in compozitie si se mixeaza, coaja de lamaie, branza lingura cu lingura, faina  si la final untul topit.  

Forma se unge cu unt si se toarna aluatul, se adauga visinele congelate si se coace prajitura la 180 de grade C, aprox 45 - 50 de minute pana ce deasupra devine ferma. 

Prajitura se lasa la racit si se rastoarna pe un platou.

Daca doriti pentru decor, o pudrati cu zahar pudra vanilat.

Va invit la pufosenie!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura pufoasa cu branza dulce si visine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

Ciorba cu carne de pui ( asa cum imi place mie )

pe 05.06 la 15:09

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu foi de napolitana