Desert prajitura pufoasa cu branza dulce si visine

de RuxyRux in Prajituri, 6 Oct 2018 | 421 vizualizari

 

Da da, pufosenie! Fix asa! Unde mai pui ca-i si delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg branza dulce cremoasa
  • 5 oua
  • 280 gr. zahar
  • 150 gr unt
  • vanilie
  • un praf de sare
  • coaja de lamaie( Bio)
  • 100 gr faina
  • visine congelate (un bol)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura pufoasa cu branza dulce si visine:

Se topeste untul intr-un vas mic, apoi se lasa deoparte.


Se mixeaza ouale cu praful de sare, cu zaharul si vanilia pana ce isi dubleaza volumul( 6 sau 7 minute).


Se adauga in compozitie si se mixeaza, coaja de lamaie, branza lingura cu lingura, faina si la final untul topit.


Forma se unge cu unt si se toarna aluatul, se adauga visinele congelate si se coace prajitura la 180 de grade C, aprox 45 - 50 de minute pana ce deasupra devine ferma.


Prajitura se lasa la racit si se rastoarna pe un platou.


Daca doriti pentru decor, o pudrati cu zahar pudra vanilat.


Va invit la pufosenie!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura pufoasa cu branza dulce si visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

RuxyRux 1

07.10.2018, 21:18

Multumesc Rocsicuta harnicuta!

dantes 1

10.10.2018, 11:26

Delicioasa!

RuxyRux 1

10.10.2018, 11:57

Multumesc mult!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de loboda cu ochi romanesc
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza si visine